Можливості зниження аварійності мереж централізованого гарячого водопостачання шляхом деаерації води - Taraday, Oleksandr; Fomich, Serhii; Glamazdin, Pavlo (Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання, 2016)
Виконано аналіз найбільш характерних причин відмов в роботі систем централізованого гарячого водопостачання. Розглянуто найбільш поширені методи, що сприяють зниженню аварійності систем централізованого гарячого водопостачання. Може бути використано при проектуванні, будівництві чи реконструкції централізованої системи гарячого водопостачання мікрорайона, селища, міста.