Енергоефективна система теплопостачання з підвищеними екологічними властивостями - Malkin, Eduard; Zhuravska, Nataliia (Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання, 2016)
Проаналізовано існуючі системи теплопостачання, особливості омагніченої води, які можливо використати в багатьох сферах життєдіяльності, в енергетиці та інш. Застосування технологій безреагентної обробки води з використанням омагніченої води сприяє економії та подовженню використання земних ресурсів.