Удосконалення обліку природного газу абонентами житлових будинків - Predun, Kostiantyn; Shevchuk, Olena (Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання, 2016)
Проаналізовано існуючий стан з обліку природного газу мешканцямижитлових будинків. Дано оцінку факторам, які впливають на достовірність показів побутових лічильників газу.