Оцінка та аналіз характеристик теплових акумуляторів для повітряних геліосистем - Kozak, Khrystyna; Zhelykh, Vasyl (Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання, 2016)
Здійснено порівняльний аналіз характеристик відомих теплових акумуляторів для сонячних систем. Встановлено, що найбільш придатними для акумулювання теплоти в низькотемпературних сонячних системах опалення є теплоакумулюючі матеріали на основі кристалогідратів.