Опалення виробничих приміщень зі змінним тепловим режимом - Senchuk, Mykhailo; Khovanskyi, Kostiantyn (Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання, 2016)
Проаналізовано зміну теплового режиму приміщень різного функціонального призначення залежно від стаціонарних і нестаціонарних витрат і надходжень теплоти протягом доби. Проілюстровано визначення за добовими графіками співвідношення потужностей фонової і догріваючої систем опалення приміщень. Показано доцільність застосування за певних умов теплового режиму догріваючої системи в робочий і неробочий час.